ERVAREN MEDIOR-ONDERZOEKER KWALITEITEN VAN LERAREN

ERVAREN MEDIOR-ONDERZOEKER KWALITEITEN VAN LERAREN

Geplaatst Deadline Locatie
11 jul 24 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een ervaren praktijkgerichte onderzoeker? Wil je je graag inzetten voor beter onderwijs en een goede opleiding van leraren?

Functieomschrijving

Werk je graag in multidisciplinaire teams aan impactvolle onderzoeksprojecten in en met het onderwijs (po, vo, mbo, hbo)? 

Dan is de functie van praktijkgerichte medior-onderzoeker bij het onderzoeksteam Kwaliteiten van Leraren van de Academie Educatie precies wat jij zoekt! 

WAT JE GAAT DOEN

  • Je draagt bij aan de uitvoering van praktijkgerichte onderzoeksprojecten binnen de programmalijnen van het onderzoeksprogramma Kwaliteiten van Leraren: de leraar met stuurkracht, de leraar als beoordelaar/beslisser, de leraar als ontwerper, de leraar als pedagoog, de leraar als onderzoeker;
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de opzet, coördinatie en uitvoering van onderzoeksprojecten;
  • Je draagt bij aan de uitvoering van projecten in verbinding met de lerarenopleidingen van de Academie Educatie en de verschillende partners in het po, vo, mbo en hbo;
  • Je onderhoudt contact en zoekt afstemming met interne en externe samenwerkingspartners van het onderzoeksteam;
  • Je hebt een actieve rol in kennisdeling door middel van publicaties in wetenschappelijke en vaktijdschriften en door presentaties en workshops op wetenschappelijke en vakcongressen in binnen- en buitenland;
  • In je rol als expert draag je bij aan het versterken van de verbinding tussen onderwijs en onderzoek binnen de Academie Educatie, bijvoorbeeld in de vorm van het verzorgen van (gast)colleges of het begeleiden van (master)studenten bij hun onderzoek.

Specificaties

HAN University of Applied Sciences

Functie-eisen

DIT ZOEKEN WIJ IN JOU

Je hebt een afgeronde masteropleiding op een onderwijskundig of aanverwant gebied. Bij voorkeur ben je gepromoveerd of ben je bezig met de afronding van je promotieonderzoek. Je hebt ruime ervaring met het opzetten, coördineren en uitvoeren van (praktijkgericht) onderwijsonderzoek op basis van diverse onderzoeksmethoden. Ervaring met ontwerponderzoek is een pre. Je hebt bij voorkeur specifieke expertise op een van de programmalijnen van het onderzoeksteam.

Goed samenwerken en de juiste mensen betrekken zijn belangrijk voor jouw aanpak van onderzoeksprojecten, waarbij je in staat bent om resultaatgericht te handelen en je onderzoek te koppelen aan relevantie voor de praktijk.

Daarnaast beschik je over sterke sociale en communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en heb je ervaring met het schrijven van publicaties en presenteren voor een wetenschappelijk en professioneel publiek. Ervaring met het schrijven van onderzoeksvoorstellen en/of subsidieaanvragen is een pré.

Je bent nieuwsgierig, proactief, kunt goed organiseren en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Tevens ben je in staat om je handelen vanuit een reflectieve houding steeds te verbeteren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: een jaarcontract, verlenging behoort tot de mogelijkheden.

DIT BIEDEN WIJ JOU

  • een zelfstandige en afwisselende functie in een enthousiast en divers team dat hard aan de weg timmert, zowel regionaal, nationaal als internationaal;
  • een interessante functie in een dynamische en informele werkomgeving;
  • een jaarcontract, verlenging behoort tot de mogelijkheden;
  • een aanstelling in de functie van onderzoeker niveau 3.
  • een bruto maandsalaris van minimaal € 3.881,09 en maximaal € 5.332,48 (cao-hbo schaal 11) op basis van fulltime;
  • 8% vakantietoeslag en een 13e maand (8,3%);
  • jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk! Werken bij de HAN betekent toegang tot een breed aanbod van trainingen en cursussen! Speciaal hiervoor hebben we een eigen HAN Academy;
  • fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenverzekering via het ABP, korting bij verschillende zorgverzekeringen en (betaald) ouderschapsverlof;
  • alle ruimte om te bewegen! Als HAN medewerker krijg je korting bij meer dan 300 sportscholen, verspreid door heel Nederland, of kun je gratis sporten bij de HAN;
  • reis je meer dan 10 km naar je werk? OV vergoeden we 100%!

Werkgever

HAN

Wij zijn HAN University of Applied Sciences. Hier ontdekken meer dan 37.000 studenten hun toekomst. En brengen ruim 4.000 medewerkers hun kennis en ambitie tot bloei. Ontdek hoe onze organisatie in elkaar steekt en lees meer over waar we goed in zijn.

Afdeling

Academie Educatie (Kwaliteit van leraren)

De Academie Educatie is één van de 14 academies binnen de HAN. Bijna 5.000 studenten volgen bij de academie een vol- of deeltijdopleiding op bachelor-, associate of masterniveau. Ook zijn we een belangrijke kennispartner in de regio Arnhem en Nijmegen voor ons werkveld. Scholen, schoolbesturen en educatieve instellingen zijn onze partners in de regio met wie we samen opleiden, kwalificeren en professionaliseren. 

Het team ‘Kwaliteiten van leraren’ is een onderdeel van de Academie Educatie. In het team zijn drie lectoraten actief, te weten het lectoraat dat is gericht op meervoudige professionaliteit van leraren, het lectoraat gericht op eigentijds beoordelen en beslissen en het associate-lectoraat gericht op de leraar als ontwerper. Met deze drie lectoraten heeft dit team een brede focus op de professionalisering van leraren en lerarenopleiders en het directe raakvlak met het werkveld en (leraren)opleidingen. De onderzoekers en lectoren van het team kennen de opleidings- en onderwijspraktijk en zetten hun expertise en netwerk in voor onderzoek, advies en ontwikkeling. Daarnaast wordt binnen de Academie Educatie nauw samengewerkt met het lectoraat responsief beroepsonderwijs, het lectoraat leren tijdens de beroepsloopbaan, alsmede met het lectoraat leren met ict dat samenvalt met het iXperium/Centre of Expertise Leren met ict.

Meer informatie vind je op www.kwaliteitvanleren.nl.  

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—40 uur per week
  • €3881—€5332 per maand
  • Universitair
  • AT315068

Werkgever

HAN University of Applied Sciences

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kapittelweg 33, 6525 EN, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you